Noah sem mehet az olimpiára

2012.07.06. 08:27

Tony Parker furcsa körülmények között összeszedett szemsérülése után újabb probléma merült fel az olimpiára készülő francia férfi kosárlabda válogatottnál. A Chicago Bulls játékosa, Joakim Noah ugyanis bejelentette, hogy bokasérülése miatt nem tudja vállalni a londoni szereplést. "Még egyáltalán nem vagyok kész a játékra, nem tudok futni és nem tudok ugrani. Sajnos egyelőre nem vagyok elég jó fizikai állapotban, hogy játszhassak az olimpián" - sajnálkozott a L'Equipe című lapnak nyilatkozva a francia center, az egykori kiváló teniszező, Yannick Noah fia.

A bokasérülés miatt Noah már a Bulls szezonjának utolsó három mérkőzésééről is hiányzott. Az NBA 2011/12-es évadja során Noah átlagosan 10,2 pontot és 9,8 lepattanót szerzett. Noah kiválása akkor lesz különösen nagy gond a franciák számára, ha az irányító, Parker szemsérülése sem jön rendbe. A San Antonio Spurs légiósa csütörtökön utazik egy amerikai specialistához, aki dönteni fog arról, hogy Parker szeme alkalmas-e arra, hogy pályára lépjen Londonban. Az olimpiai tornán a franciák az A-csoportban szerepelnek, ahol július 29-én a szintén sok sérüléssel küzdő amerikai válogatott, a címvédő Dream Team lesz az első ellenfelük.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-olimpia.blog.hu/api/trackback/id/tr614643932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása