Kommentátoraink ugyanúgy készülnek az ötkarikás játékokra, mint a sportolók, igyekeznek csúcsformába kerülni és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani az Olimpia két hetében.

Ráhangolódásképpen ismerkedjetek meg azokkal a kommentátorokkal, akik az idei Olimpiáról közvetítenek. Egy rövid, olimpiai kérdezz-felelekkel mutatkozik be az Eurosport Olimpiai Csapata.

Olimpia - Olimpiai JátékokNév: Bodnár Gergő

Milyen sportága(ka)t közvetítesz az olimpián?

Labdarúgás, kosárlabda, országúti kerékpár

Mi volt eddig a legemlékezetesebb közvetítésed, miért?

Az idei Giro d’Italia, egyébként minden olyan műsor ahol volt magyar érdekeltség. , Olimpián (télin) a jégkorongtorna egy-egy mérkőzése.

Melyik volt a leginspirálóbb olimpiai közvetítés, amit valaha hallottál?

1992 Barcelona, Egyesült Államok-Horvátország férfi kosárlabda döntő. Knézy Jenő.

Mai napig megvan a meccs videokazettán, szerintem kiskoromban legalább 100-szor megnéztem!


Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-olimpia.blog.hu/api/trackback/id/tr474664158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mohopasi 2012.07.18. 15:17:33

Szurkolunk neki is, remélem sok Magyar sikert fog tudni tolmácsolni nekünk! Mint ahogy sportolóinkért is nagyon szorítunk! Szerintem egyébként Gergő is simán csuklóból töltené ki a Londonhoz kapcsolódó kvízt, igaz másnak sem túl bonyolult :-)
minu.me/-london-kviz
süti beállítások módosítása