Közeledik az Olimpia, ami nem csak a sportszerető közönség számára a legfontosabb sportesemény, de a sportszerkesztőségek számára is.

Kommentátoraink ugyanúgy készülnek az ötkarikás játékokra, mint a sportolók, igyekeznek csúcsformába kerülni és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani az Olimpia két hetében. Ráhangolódásképpen ismerkedjetek meg azokkal a kommentátorokkal, akik az idei Olimpiáról közvetítenek. Egy rövid, olimpiai kérdezz-felelekkel mutatkozik be az Eurosport Olimpiai Csapata.

Olimpia - Olimpiai JátékokNév: Farkasvölgyi Gábor

Milyen sportága(ka)t közvetítesz az olimpián?

Műugrás

Mi volt eddig a legemlékezetesebb közvetítésed, miért?

Egyszer paralell kellett közvetítenem a Baseball vb-ről és a női golfozóik Solheim Kupájáról. Egyik stúdióból futottam a másikba, mert összecsúszott fél óráig. Én élveztem, remélhetőleg a nézők is.

Melyik volt a leginspirálóbb olimpiai közvetítés, amit valaha hallottál?

Nem tudok választani, a magyar olimpiai aranyak Szöul, vagy sokkal inkább Barcelona óta egytől egyig inspiráltak, de azért talán Hajdú Pisti athéni vízilabda döntős közvetítése (magyar-szerb 8-7) az egy picit kiemelkedik a többi közül.

Tovább


A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-olimpia.blog.hu/api/trackback/id/tr694672541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása