Még el sem kezdődött az olimpia, több sportoló máris elutazik (egyesek szerint menekül) a brit fővárosból. Így van ezzel a kínaiak gátfutó olimpiai bajnoka, Liu Hsziang is, aki az állandó esőzés és az alacsony hőmérséklet miatt úgy döntött, hogy megszakítja a twickenhami Mary's University területén folytatott edzőtáborozását. Az Independent című újság jelentése szerint a 29 éves kínai atléta már el is utazott Düsseldorfba, hogy optimálisabb időjárási körülmények között készülhessen az előtte álló fontos futásokra.

london_rain.jpg

"Liu nem az egyetlen, aki így döntött. Már több más csapat is fontolgatja, miként tudna módosítani az előre eltervezett edzési programján" - nyilatkozta az újságnak a kínai atléták edzője, Sun Haiping. A hírek szerint dél-afrikai, ír és japán atléták is edzenek már Londonban, de ők sem elégedettek a sok csapadékkal és a szokatlanul enyhe nyári hőmérséklettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport-olimpia.blog.hu/api/trackback/id/tr1004674539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása